فواید روغن نارگیل

فواید روغن نارگیل

فواید روغن نارگیل

فواید روغن نارگیل چه  به صورت خوراکی و چه به صورت آرایشی خواص بی‌نظیری است. این روغن مرطوب کننده طبیعی پوست است و با توجه به خواص ضد التهاب آن می تواند برای درمان بیماری های پوستی بسیار مناسب باشد.

 

 

فواید روغن نارگیل

 

این روغن ضدآفتاب طبیعی پوست است و برای مدت های کوتاه مناسب است اما نباید به مدت طولانی زیر آفتاب استفاده شود. استفاده از این محصول برای مو ها سبب رفع شوره سر نیز می‌شود.

این محصول چه به صورت خوراکی و چه به صورت آرایشی استفاده های گسترده‌ای دارد. نوع خوراکی آن طعم دلپذیری دارد و می تواند به انواع محصولات خوراکی افزوده شود. نوع آرایشی آن قابل استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی مانند تولید دئودرانت، کرم های مرطوب کننده، لوسیون و کره بدن، خمیر دندان و استفاده های بی‌شمار دارد.

 

فواید روغن نارگیل برای پوست

درمان آکنه

روغن نارگیل به دلیل خواص آنتی باکتریایی برای درمان آکنه بخصوص در پوست های مستعد عالی عمل می کند.

 

فواید روغن نارگیل به عنوان مرطوب کننده لب

یکی از ساده ترین استفاده های روغن نارگیل برای لب هاست. می توانید روغن نارگیل را با نوک انگشتان بر روی لب ها بمالید و از خشک شدن لب هایتان جلوگیری کنید.

 

فواید روغن نارگیل برای مو

 

بیشتر افراد با مطالبی در مورد فواید روغن نارگیل برای مو آشنا هستند، اما چگونگی استفاده از این روغن متناسب با نوع مو و دلیل کاربرد متفاوت می باشد. موارد استفاده از روغن نارگیل برای مو در شوره سر، رفع خشکی مو، تقویت مو، درمان خشکی و وز بودن مو، نرم کننده مو و درخشندگی موها و افزایش رشد مو می باشد. اندازه استفاده از روغن نارگیل و همین طور نحوه تهیه ماسک در بعضی از این موارد می‌تواند متفاوت باشد، برای نمونه در این قسمت به چند مورد اشاره می گردد.

 

 

روغن نارگیل برای لاغری

یکی از فواید روغن نارگیل کاهش اشتهای شما است. البته مطالعات کمی در این مورد و در یک بازه زمانی مشخص صورت گرفته است اما اگر به طور قطع ثابت شود; ممکن است به کاهش وزن نیز کمک کند.

 

فواید روغن نارگیل در کاهش چربی شکم

 

به نظر میرسد روغن نارگیل در کاهش چربی شکم که درمیان شکم و اطراف اندامتان است بسیار موثر است. چربی شکم خطرناک ترین چربی است و با تعداد زیادی از بیماری های مزمن به شدت در ارتباط است. البته به این نکته توجه داشته باشید که نارگیل سرشار از کالری است. بنابر این شما نباید مقدار خیلی زیادی از آن را مصرف کنید.

 

روغن نارگیل چیست؟

 

روغن نارگیل یک روغن بسیار اشباع است که به طور سنتی با استخراج روغن از نارگیل خام یا مغز نارگیل خشک ساخته می شود.این روغن در دمای اتاق جامد است، اما هنگام گرم شدن می تواند نرم یا حتی ذوب شود. این اغلب در پخت و پز استفاده می شود و یا مستقیماً روی پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد.

روغن نارگیل سرشار از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط است که نوعی چربی اشباع شده است. در حقیقت ، این اسیدهای چرب با زنجیره متوسط حدود 65٪ از ترکیب کل آن را تشکیل می دهند.

 

 

فواید روغن نارگیل

قیمت روغن نارگیل

قیمت روغن نارگیل به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد.به عنوان مثال قیمت روغن نارگیلی که برای پخت و پز استفاده می شود به عواملی مانند سایز بسته بندی و مقدار روغن موجود در بسته بندی، جنس بسته بندی، کیفیت روغن و مواد به کار رفته در تولید آن، روش خرید آن و… بستگی دارد.

قیمت روغن نارگیل در بازار بسته به عواملی  مانند برند های تولید کننده، حجم و کیفیت متفاوت است.به دلیل نوسانات موجود در بازار برای بسیاری از افراد قیمت محصولات ناشناخته و مبهم است.

قیمت این محصولات در سال های اخیر با توجه به نوسانات بازار جهانی و بازار داخلی با افزایش همراه بوده است و به دلیل افزایش قیمت میوه نارگیل، قیمت تمام شده این محصولات هم با افزایش همراه بوده است

 

چرا روغن نارگیل محصول کاملی برای پوست است؟

به طورکلی یکی از ویتامین‌هایی که کمک زیادی به رفع چین و چروک و یا پیشگیری از پیری زودرس پوست می‌کند، ویتامین E است. روغن نارگیل به دلیل وجود آنتی اکسیدان، ویتامین E و پروتئینی که دارد کمک زیادی به جوانسازی و زیبایی پوست می‌کند.

علاوه بر این، روغن نارگیل لایه بردار قوی و در عین حال مرطوب کننده خوبی برای پوست می‌باشد.طبق تحقیقات صورت گرفته مشخص شده است که این روغن تاثیر چشمگیری در بهبود بیماری‌هایی چون اگزما و پسوریازیس داشته است که دلیل اصلی آن خواص ضد باکتریایی و عفونتی آن است.

 

 

فواید روغن نارگیل

 

 

اگر به دنبال یک ضد آفتاب طبیعی هستید تا از پوست خود در مقابل لک‌های ایجاد شده توسط آفتاب محافظت کنید، روغن نارگیل با دارا بودن SPF 8 گزینه خوبی خواهد بود.

در هنگام خرید این روغن باید توجه داشته باشیم که روغن های خوب و دارای کیفیت عالی دارای قیمت های مناسب و معقولی هستند. قیمت های خیلی ارزان نشانگر عدم اصالت و کیفیت کالا می باشد و روغن با نرخ های بسیار بالا نیز معقول نمی باشند و صرف قیمت بالا نمی تواند نشانه کیفیت خوب باشد.

 

کاربرد روغن نارگیل در آشپزی

 

-این روغن جایگزین مناسب برای روغن‌های آفتاب گردان است.

ا-ضافه کردن به قهوه و چای برای عطر و طعم دلنشین‌تر

-استفاده در انواع اسموتی‌ها

–  ایجاد تنوع در صبحانه با جایگزین کردن آن با کره

-نوشیدنی مناسب برای ورزشکاران به دلیل بهبود انرژی

-اضافه کردن آن به ماست یا بلغور جو دوسر

 

روغن نارگیل اصل چگونه قابل تشخیص است؟

 

بین روغن نارگیل اصل و روغن نارگیل ارگانیک تفاوت‌هایی وجود دارد. روغن نارگیل اصل به روغنی می‌گویند که از گوشت میوه نارگیل تولید شود. البته در ایران برای تهیه روغن نارگیل از پودرهای وارداتی استفاده می‌کنند.

 

 

روغن نارگیل ارگانیک به روغنی می‌گویند که در طی مراحل فراوری آن از مواد شیمیایی استفاده نشده باشد. روغن نارگیل اصل در دمای اتاق جامد و بالاتر از آن به صورت مایع است.

 

این روغن هنگامی که به صورت جامد است سفید رنگ و وقتی مایع است بی رنگ، شفاف و عاری از هر گونه مواد جامد است. بوی روغن نارگیل اصل باید بوی مطبوع میوه نارگیل را داشته باشد.

 

 

 

 

چه موقع برای استفاده از روغن نارگیل محتاطانه رفتار کنیم؟

 فقط افرادی که پوست چربی دارند باید در مصرف آن احتیاط کنید، زیرا ممکن است باعث بسته شدن منافذ پوست و جوش‌های سرسیاه شود. به همین ترتیب، اگر موهای چربی دارید نیز روغن نارگیل مناسب‌ترین گزینه برای رفع چربی موهای شما نخواهد بود.

خواص درمانی و ضد التهاب روغن نارگیل

روغن نارگیل با خواص آنتی اکسیدانی، و کمک به ساخت کلاژن و پروتئین‌های مفید، می‌تواند به روند سریع‌تر بهبودی زخم‌هایی مانند سوختگی کمک کند. این روغن همچنین پوست را ضدعفونی کرده و از عفونت جلوگیری می‌کند.

یکی دیگر از فواید روغن نارگیل برای پوست، کاهش التهاب پوست است. این روغن شفابخش با کاهش رادیکال‌های آزاد، علاوه بر کاهش التهاب مشکلات پوستی، درد را نیز کاهش می‌دهد.

درمان لکه های پوستی

روغن نارگیل برای درمان لکه های پوستی هم بسیار مفید است. روغن نارگیل دارای خاصیت ضد باکتریایی طبیعی است که برای درمان آکنه و مشکلات پوستی مفید است.

افرادی که دارای پوست چرب هستند می توانند با استفاده از روغن نارگیل پوست صورت خود را تمیز کنند. این افراد باید قبل از این که به رختخواب بروند مقدار کمی از روغن نارگیل را به پوست صورت خود بمالند یا به طور مستقیم آن را روی جوش ها و لکه های خود بزنند تا به تدریج درمان شوند.

 

التیام زخم ها با روغن نارگیل

نارگیل از زمان های بسیار قدیم برای التیام زخم ها مورد استفاده قرار می گرفت. سه مورد از مکانیزم های شناسایی شده در پشت این اثرات التیام دهندگی عبارتند از توانایی آن برای تسریع ترمیم ثانویه  بهبود فعالیت آنزیم آنتی اکسیدان و تحریک اتصال متقاطع بالاتر کلاژن در داخل بافت در حال ترمیم است.

 

روغن نارگیل چه بیماری های پوستی را به طور موثر درمان می کند؟

به طور خاص،روغن نارگیل می تواند به صورت موضعی برای درمان پا و یا سایر عفونت های قارچی ورزشی مورد استفاده قرار گیرد.روغن نارگیل را به طور مستقیم در مناطق آسیب دیده بمالید و اجازه دهید تا روغن نارگیل جذب پوست شود.روغن نارگیل همچنین می تواند برای درمان عفونت های قارچی دیگر از جمله قارچ ناخن و کاندیدا نیز مورد استفاده قرار گیرد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *