به گزارش خبرآنلاین؛برخی افراد برای کاهش وزن روش های مختلفی از رژیم غذایی خاص، ورزش، و … را پیش رو گرفته اما باز هم به نتیجه مطلوب خود دست پیدا نکرده اند.

بهداشت نیوز در خبری نوشت:از این رو به دنبال جدیدترین روش های کاهش وزن هستند. در ادامه مطلب به چند مورد از این روش ها اشاره می شود.

جدیدترین روش های کاهش وزن

کاهش وزن به پایین آمدن وزن اطلاق می شود که به طور ارادی به خاطر رژیم یا ورزش و غیر ارادی به علت بیماری روی می دهد. اکثر موارد مرتبط به کاهش وزن به خاطر از دست دادن چربی بدن می باشد. ولی در مواد حاد کاهش وزن پروتئین و دیگر مواد بدن هم تحلیل می روند.

با توجه به سبک زندگی امروزی و تغذیه ناسالم و عدم تحرک کافی، اضافه وزن یکی از معضلات اساسی برای بیشتر افراد می باشد. این افراد از روش های لاغری شامل رژیم غذایی و ورزش استفاده و ممکن است نتیجه مطلوب را به دست نیاورده باشند. در سال های اخیر روش های جدیدی برای کاهش وزن ابداع شده است که شبیه سبک های قدیمی دراز مدت، رنج آور و خسته کننده نیستند.

در این مطلب قصد داریم شم را با چند نمونه از جدیدترین روش های کاهش وزن آشنا نماییم.

۱. دستگاه های لاغری

حقیقت این است که هر چه تغذیه و برنامه ورزشی را به درستی رعایت کنید بازهم در بخش هایی از بدن چربی های مزاحم وجود دارد. لاغری موضعی توسط دستگاه یکی از جدیدترین و موثرترین روش های کاهش وزن محسوب می شود. این روش غیر تهاجمی بوده و کاملا برای افرادی مناسب می باشد که می خواهند چربی های موضعی شکم، پهلو، بازو و … را حذف کنند.

در کاهش وزن موضعی هدف کاهش و یا حذف کلی چربی اضافه می باشد که هم جنبه زیبایی داشته و هم درمانی. سابقا روش های لاغری تهاجمی بود و با بیهوشی یا بی حسی در اتاق عمل انجام می شد که مزایا و معایبی هم داشت. در دستگاه های جدید لاغری به بی حسی و بیهوشی نیاز نبوده و به شکل سرپایی در مطب صورت می گیرد.

دستگاه لاغری توسط اشعه درمانی و الکتروتراپی سبب رفع چربی های موضعی در بخش های مختلف بدن می شود. این پرتوها عضلات را تحریک و سبب کاهش سلولیت و چربی های بدن می شود. این دستگاه با ساده سازی جریان هایی از خود که در اثر تماس با بدن روی می دهد سبب انقباض ماهیچه ها و عضلات بدن می گردد.

این روند سبب می شود ماهیچه و عضلات چربی های اطرافشان را برای تامین انرژی بسوزانند. از جمله این دستگاه ها عبارت است از:

دستگاه ال پی جی

روش ال پی جی یکی از روش های جدید لاغری موضعی و درمان سلولیت می باشد. در این روش ماساژ عمیق و مکش صورت می گیرد. به طوری که اکسیژن و خون به نواحی مدنظر رسانده و بعد آب این سلول ها توسط ادرار دفع می شود. در این روش نوشیدن آب بسیار توصیه می شود.

لاغری با دستگاه ال پی جی حدودا ۲۰ جلسه زمان می برد و بر اساس نظرات کاربران بعد از جلسه ۶ و ۷ نتیجه آن رویت می شود. جلسات درمان هر هفته دو مرتبه و حدود ۴۵ دقیقه است.

دستگاه کویتیشن

در این روش سلول های چربی توسط امواج صوتی با فرکانس پایین بدون آسیب به هر نوع بافت یا اندام دیگر از بین می رود. این روش به تنهایی برای درمان کاهش وزن قابل استفاده نبوده ولی برای کاهش سلولیت و چربی هایی که از طریق ورزش رفع نمی شود گزینه مناسبی است.

به طور کلی در این روش با سوزاندن چربی و کاهش سلولیت فرم دهی بهتر بدن صورت می گیرد. این کار توسط امواج فراصوتی یا اولتراسوند انجام شده و این امواج با تشکیل یک حباب در بافت سلول های چربی عمل می کنند. بخار درون حباب به علت فشار بالا متراکم شده و دمای آن بیشتر می شود و انفجار روی می دهد.

انفجار سبب شده سلولیت ها و سلول های چربی شکسته شوند. در نهایت موجب جداسازی و آزاد سازی سلول های چربی می شود و طی فرایندهای متابولیکی از بدن خارج می شوند. این روش کاهش وزن در ناحیه کمر، شکم، باسن و بیرون ران ها بسیار موثر است.

توصیه شده جلسات درمان هفته ای یک مرتبه و هر بار نیم تا یک ساعت باشد. در ۱۰-۱۲ جلسه نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد.

دستگاه شاک ویو

این روش درمانی ایمن، غیر تهاجمی و مورد تایید بوده و با تحریک متابولیسم سبب افزایش گردش خون می شود. امواج ضربه ای شعاعی با انرژی بالا بافت اطراف را فشرده نموده و ساختار شبکه ای مولکول ها را از بین می برد. موج کششی سبب فروپاشی حباب های گاز در ساختارهای چربی شده که بعد از امواج ضربه ای شعاعی با انرژی بالا مجددا منبسط شده در نتیجه بی ثباتی ساختارهای چربی تضمین می شود.

از این دستگاه هفته ای دو مرتبه و هر جلسه ۱۵-۳۰ دقیقه استفاده می کنند. تعداد جلسات به وضعیت فرد بستگی دارد ولی معمولا درمان کامل ۳ تا ۶ ماه زمان می برد.

دستگاه کرایولیپولیز

تحقیقات نشان داده کرایولیپولیز درمان تقریبا ایمن و موثر برای رفع چربی های جمع شده در بدن است. این روش از طریق انجماد چربی ها جهت تجزیه سلول های چربی عمل می کند. سلول های چربی بیشتر از دیگر سلول ها تحت تاثیر دمای سرد هستند. سرما به سایر سلول ها مانند پوست یا بافت زیرین آسیب نمی زند.

در این روش پوست بالای ناحیه بافت چربی با ابزاری که سلول های چربی را خنک می کند جارو می شود. دمای سرد سایت را بی حس نموده و بعضی افراد حس خنکی پیدا می کنند. بیشتر مراحل با توجه به ناحیه مدنظر ۳۵-۶۰ دقیقه زمان می برد و هیچ آسیبی به پوست وارد نخواهد شد. نتایج پس از حدود ۴ هفته قابل رویت است. ولی در ماه هشتم کاهش چربی محسوس به اوج خود می رسد.

سلول های چربی در مقابل سرما حساس بوده و نسبت به آن واکنش نشان می دهد. البته هنگامی که سلول های چربی انجماد یابند پوست و دیگر ساختارها آسیب پیدا نمی کنند. این روش برای افرادی که بدنبال رفع چربی موضعی مقاوم در برابر رژیم غذایی و ورزش بوده به خوبی جواب می دهد.

البته نباید افراد مبتلا به کرایوگلوبولینمی، کهیر سرد و هموگلوبینوری از این روش استفاده کنند. افراد با پوست شل یا رنگ ضعیف، هم کاندید مناسبی برای این روش نیستند.

۲. تزریق حل کننده چربی

به جر دستگاه های لاغری روش های جدید دیگری نیز برای این کار ابداع شده است. از جمله تزریق حل کننده چربی آکوالیکس، کاویتاسیون سونوگرافی سه بعدی می توانند مناسب باشند. تزریق حل کننده چربی ممکن است خطرناک به نظر برسد ولی ایمن و پرطرفدار است.

این دارو به بافت چربی زیر پوست تزریق شده و سلول های چربی را حل می کند. بعد مواد چرب به صورت طبیعی توسط سیستم لنفاوی از بدن دفع می شود. ناحیه مدنظر و میزان سختی چربی تعیین می کند که چند جلسه درمانی کافی خواهد بود. با توجه به ضخامت لایه چربی درمان بین ۲-۵ بار تکرار می شود.

۳. تزریق آمپول

تزریق آمپول یک روش جدید بدون جراحی برای لاغری می باشد. این دارو می تواند سبب شده سریعتر احساس سیری نمایید و دیرتر گرسنه شوید. افرادی که به علت پرخوری دچار اضافه وزن می شوند از این روش می توانند استفاده کنند. با افزایش چربی سوزی کاهش وزن صورت می گیرد.

افراد با شاخص توده بدنی کمتر از ۳۰ یا بیماری های مرتبط با چاقی می توانند با تزریق آمپول مخصوص لیراگلوتاید میزان کالری دریافتی را کاهش دهند. ضمنا تزریق لیراگلوتاید برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید بوده زیرا در کاهش میزان گلوکز و انسولین مورد نیاز برای تجزیه گلوکز موثر است.

البته هر دارویی عوارض و خطرات خاص خود را دارد. به این ترتیب بایستی حتما زیر نظر پزشک تجویز و تزریق شود. افراد مبتلا به سرطان تیروئید، زنان باردار، و هر فردی که به مواد شیمیایی دارو حساسیت دارد نباید این روش را استفاده نمایند.

۲۳۳۲۱۷

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید