به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز نقش مثبت برخی میوهها و خوراکیهای طبیعی در افزایش متابولیسم و کمک به روند سوزاندن چربیهای اضافی ثابت شده است.
متخصصان تغذیه مصرف یک تا دو سیب در روز را برای کاهش چربی توصیه میکنند. دلیل این امر وجود زیاد نوعی فیبر به نام پکتین است که توانایی سلولها در جذب چربی را کاهش میدهند. فیبر زیاد در سیب باعث میشود که فرد احساس سیری کند.
نتیجه چند پژوهش نشان داده است که مصرف سیب بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پیش از وعده غذایی باعث کاهش کالری دریافتی میشود. از سوی دیگر بنا به تحقیقات انجام شده آنتیاکسیدانهای موجود در سیب از ابتلا به سندرم متابولیسم (نشانگان سوخت و سازی) جلوگیری میکند.
سندرم متابولیسم به ترکیب چند عامل تهدیدکننده سلامتی از جمله کلسترول بالا، فشار خون بالا و وضعیت پیشدیابت (Prediabetes) که معمولا همراه با جمع شدن چربی به دور کمر روی میدهد اطلاق میشود.
۲۳۳۲۱۷
بدون دیدگاه