جلوگیری از ریزش مو با این ویتامین‌ها

به گزارش خبرآنلاین، این ویتامین‌ها ریزش مو را کاهش می‌دهند: بیوتین (ویتامینB۷) بیوتین با تحریک تولید کراتین، مقاومت تارهای مو را در برابر ریزش و دیگر آسیب‌ها افزایش می‌دهد. نیاسین (ویتامینB۳) نیاسین که با نام ویتامین B۳ نیز شناخته می‌شود، به بهبود گردش خون در پوست سر کمک می‌کند و خطر ریزش یا نازک شدن مو را کاهش می‌دهد. اسید فولیک (ویتامینB۹) رژیم غذایی حاوی فولات و مکمل‌های آن می‌تواند به جلوگیری از ریزش مو کمک کند. ویتامینC ویتامین C، به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی، به محافظت از موها در برابر آسیب رادیکال آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می‌کند. مصرف مکمل ویتامین C یا مرکبات می‌تواند راهی مناسب برای تقویت رشد مو و جلوگیری از ریزش مو باشد. ویتامینE عملکرد این ویتامین مشابه ویتامین C، اما مؤثرتر است. یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ نشان داده است که مصرف مکمل توکوترینول، که متعلق به خانواده ویتامین E است، می‌تواند ریزش مو را کنترل کند. بیشتر بخوانید: رشد موهایتان کم است؟ امگا۳ مصرف کنید منبع:cosmedica ۴۷۲۳۲ ... ادامه مطلب

جلوگیری از ریزش مو با این ویتامین‌ها

به گزارش خبرآنلاین، این ویتامین‌ها ریزش مو را کاهش می‌دهند: بیوتین (ویتامینB۷) بیوتین با تحریک تولید کراتین، مقاومت تارهای مو را در برابر ریزش و دیگر آسیب‌ها افزایش می‌دهد. نیاسین (ویتامینB۳) نیاسین که با نام ویتامین B۳ نیز شناخته می‌شود، به بهبود گردش خون در پوست سر کمک می‌کند و خطر ریزش یا نازک شدن مو را کاهش می‌دهد. اسید فولیک (ویتامینB۹) رژیم غذایی حاوی فولات و مکمل‌های آن می‌تواند به جلوگیری از ریزش مو کمک کند. ویتامینC ویتامین C، به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی، به محافظت از موها در برابر آسیب رادیکال آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می‌کند. مصرف مکمل ویتامین C یا مرکبات می‌تواند راهی مناسب برای تقویت رشد مو و جلوگیری از ریزش مو باشد. ویتامینE عملکرد این ویتامین مشابه ویتامین C، اما مؤثرتر است. یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ نشان داده است که مصرف مکمل توکوترینول، که متعلق به خانواده ویتامین E است، می‌تواند ریزش مو را کنترل کند. بیشتر بخوانید: رشد موهایتان کم است؟ امگا۳ مصرف کنید منبع:cosmedica ۴۷۲۳۲ ... ادامه مطلب

۵ فایده کمتر شناخته شده دانه کنجد

به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، در ایران نیز «حلوا ارده» از جمله مهمترین خوراکی‌های شیرین و مفیدی است که با کنجد درست می‌شود، در نانوایی‌ها و شیرینی‌پزی‌ها نیز از کنجد به دلیل فواید آن استفاده می‌شود. به گزارش تایمز اف ایندیا، در این مطلب به پنج فایده کمتر شناخته شده دانه کنجد اشاره می‌کنیم. غنی از خواص آنتی اکسیدانی دانه‌های کنجد دارای مقدار زیادی «لیگنان» است. لینگان‌ها با فواید سلامتی مختلفی از جمله کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت مرتبط هستند. به گفته متخصصان، افزودن مواد غذایی غنی از لیگنان می‌تواند به حفظ تعادل هورمونی کمک کند و ممکن است علائم یائسگی را کاهش دهد. (لینگان‌ها ترکیبات مرتبط با فیبر موجود در بسیاری از خانواده‌های گیاهی و غذاهای رایج، از جمله غلات، مغزها، دانه‌ها، سبزیجات و نوشیدنی‌هایی مانند چای و قهوه هستند، لینگان‌ها در اصل در زمره گروهی از ترکیبات گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی قرار می‌گیرند). سلامت استخوان دانه‌های کنجد منبع عالی مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و فسفر هستند که برای حفظ استخوان‌های قوی و سالم بسیار مهم هستند. مصرف روز.. ... ادامه مطلب

۴ نکته کلیدی برای کاهش وزن

به گزارش خبرآنلاین، پیروی از یک رژیم غذایی سالم و مغذی، بدون اینکه بر سطح انرژی شما تأثیر بگذارد، می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، کافی است نکات زیر را رعایت کنید: ۱. آب بنوشید آب متابولیسم را افزایش می‌دهد و اشتهای شما را کمتر می‌کند؛ همین مسئله منجر به پرهیز از پرخوری می‌شود. هیدراته نگه‌داشتن بدن یک عامل کمک‌کننده در امر کاهش وزن است. ۲. ورزش کنید ورزش و فعالیت بدنی متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و از تجمع چربی اضافی جلوگیری می‌کند. ورزش سلامت قلبی و تنفسی را ارتقا می‌بخشد و با تقویت عملکرد شناختی، به سلامت مغز کمک می‌کند. ۳. پروتئین را به وعده‌های غذایی اضافه کنید غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت بدون چربی، تخم مرغ و لوبیا بدون اینکه کالری بالایی داشته باشند، سیرکننده هستند. همچنین هضم آنها بیشتر طول می‌کشد، بنابراین شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارند. تحقیقات نشان می‌دهد که گوشت و فرآورده‌های گوشتی می‌توانند هورمون‌های گرسنگی را کاهش داده و سطح هورمون‌های سیری را در بدن افزایش دهند. ۴. سبزیجات بیشتری مصرف کنید سبزیجات سرشار از فیبر هستند که به روانسازی دستگاه گوارش ک.. ... ادامه مطلب