بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای داشتن پوستی جوان و شاداب

الهه جعفرزاده: دستیابی به پوستی جوان و شاداب نیازمند چیزی فراتر از مصرف محصولات مراقبت از پوست است. این دورنِ شماست که طراوت و تازگی پوست را حفظ می‌کند. در واقع داشتن یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی به منظور عملکرد صحیح اندام‌های داخلی و پیشگیری از پیری پوست ضروری است. آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین C، اسیدهای چرب امگا ۳ و غذاهای غنی از ویتامین E می‌توانند به مبارزه با استرس اکسیداتیو، تقویت سنتز کلاژن و حفظ سلامت پوست کمک کنند. کاهش مصرف قند مصنوعی، غذاهای فرآوری‌شده، الکل و کافئین از نکات لازم برای اصلاح برنامه غذایی برای داشتن پوستی جوان هستند. هم‌چنین آبرسانی بدن نیز نقش بسزایی در این روند دارد. به یاد داشته باشید، ثبات و پایبندی طولانی‌مدت به یک سبک زندگی سالم کلید دستیابی به نتایج پایدار است. آشنایی با فرآیند پیری ۱. کلاژن و الاستیسیته: کلاژن پروتئینی است که ساختار و خاصیت ارتجاعی پوست را فراهم می‌کند. با افزایش سن، تولید کلاژن به طور طبیعی کاهش می یابد و منجر به ایجاد چین و چروک و افتادگی پوست می‌شود. ۲. استرس اکسیداتیو و رادیکال‌های آزاد: عوامل محیطی مانند آلودگی و اشعه ماوراء بن.. ... ادامه مطلب